VEPAMON – Zastupstvo za Hrvatsku i Sloveniju

VEPAMON – Zastupstvo za Hrvatsku i Sloveniju

28.6.2011.

MOBILISIS je ovih dana posjetio predstavništvo tvrtke VEPAMON u Estoniji.

VEPAMON je vodeći europski proizvođać sondi za mjerenje goriva u spremnicima teretnih vozila, a osnovan je 2007. godine i financiran je temeljem internacionalnog venture capital fonda.
VEPAMON je fokusiran na služenje svjetskom tržištu s modernim i pouzdanim rješenjima u području istraživanja točne razine goriva te izračuna potrošnje goriva kod vozila, strojeva, mobilne i fiksne imovine koja posjeduje motore s unutarnjim izgaranjem. Trenutno obskrbljuje tržište sa različitim modelima digitalnih senzora razine goriva i srodne opreme / softverskih alata, koji odgovaraju zahtjevima M2M, telematike, telemetrije i daljinskog nadzora mobilnih i stacionarnih objekata. VEPAMONOV poslovni proces uključuje projektiranje, proizvodnju i razvoj softvera. VEPAMON i njegovi međunarodni partneri služe korisnicima u više od 60 zemalja širom svijeta i stalno drže tehnološko i marketinško vodstvo, zahvaljujući orijentaciji kupcima i inovativnom poslovnom pristupu u kombinaciji s visoko kvalificiranim R&D timom, iskusnim osobljem i učinkovitim upravljanjem.

Osim produbljivanja poslovnog partnerstva razlog posjete je i potpisivanje partnerskog ugovora kojim MOBILISIS postaje zastupnik VEPAMON proizvoda za područje HRVATSKE i SLOVENIJE.

VEPAMON je prepoznao MOBILISIS kao jakog regionalnog partnera i jednog od vodećih kupaca VEPAMON proizvoda na ovim prostorima. MOBILISIS sustav sa VEPAMON sondama trenutno je instaliran na više od 500 vozila.