O Mobilisisu

O Mobilisisu

Tvrtka Mobilisis proizvodi modernu, inovativnu informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima te mobilno prikupljanje i prijenos podataka. Naši proizvodi su napredne hardverske i softverske komponente visokog stupnja integracije koje omogućavaju fleksibilnu primjenu u najzahtjevnijim poslovnim procesima, te prijenos i obradu svih vrsta informacija u procesima koji su bitni za razmatranje u realnom vremenu.

Mobilisis razvija segment specijalizirane elektroničke opreme sa značajnim udjelom inovacija, projektiranja i razvoja namijenjene prvenstveno M2M (Machine-to-Machine) i IoT tržištu. Ključna komponenta naše konkurentske prednosti je vlastiti razvoj proizvoda koji omogućuje maksimalnu prilagodbu specifičnim korisničkim potrebama. Naš tim vrhunskih stručnjaka proizvodi naš vlastiti hardver i softver. Imamo vlastiti instalacijski tim i vlastitu korisničku podršku. Zadovoljstvo naših korisnika nam je na prvom mjestu i zato smo uz njih na svakom koraku. Daljnjim intenzivnim ulaganjima u kvalitetu i razvoj šaljemo svojim kupcima poruku stabilnosti, sigurnosti i kvalitete. Pružamo zaokruženi proces u postupku estimacije, prijenosa, pohrane i prezentacije podataka putem interneta.

INFORMACIJE

  • OSNOVNA DJELATNOST: Razvoj i proizvodnja telekomunikacijske opreme
  • KLJUČNI PROIZVODI: Mobilisis sustav praćenja vozila i MagSense sustav praćenja zauzetosti parkirnih mjesta
  • PODRUŽNICA: Mobilisis GmbH – Heppenheim – Germany
  • osnovani 2005.godine
  • 50 + zaposlenih
  • oko 2,9 milijuna EUR-a godišnjeg prihoda (2017.)
  • pod praćenjem više od 20 000 objekata

Krešimir Meštrić

(predsjednik Uprave)

Poslovni uspjeh društva Mobilisis d.o.o. počinje 2005. i počiva na zadovoljstvu i ispunjenju očekivanja naših kupaca, vlasnika, zaposlenika, dobavljača i poslovnih partnera, zajednice u kojoj djelujemo u području razvoja fleksibilnih proizvoda i aplikacija s mogućnošću primjene u najzahtjevnijim poslovnim procesima s posebnim naglaskom na inovativnost, održivi razvoj, investiranje u obrazovanje, kvalitetu te veliku brigu za očuvanje okoliša, racionalno korištenje resursa i energije.

Misija i vizija

Naša vizija je umrežavanje različitih stvari i stvaranje inteligencije koja će multiplicirati efekte pojedinačnog djelovanja uz stalno poboljšanje kvalitete naših proizvoda i usluga.

Misija jest voditi brigu o korisnicima, ulagati u zaposlenike, surađivati s društvenom zajednicom, voditi brigu o okolišu te intenzivno i kontinuirano raditi na konkurentnosti i opstojnosti na zahtjevnim tržištima.