Proizvodi

Trajector sustav

Trajector je sustav detekcije parametara vozila poput brzine, smjera, duljine, otkrivanje gužvi, brojanje vozila u koloni, praćenje duljine prometne gužve, a može se koristiti i kao brojač vozila. Sustav se može koristiti kao zamjena za detektore brzine poput radarskog sustava te se lako integrira s drugim prometnim sustavima poput semafora ili slično.

VIDI VIŠE

3DTC Brojač Prometa

Zahvaljujući patentiranoj petlji za detekciju vozila koja se sastoji od 3-osnih magnetskih senzora povezanih s kabelom velike brzine, 3DTC brojač prometa otvara nove mogućnosti detekcije vozila u gibanju pri brzinama i do 220 km / h.

VIDI VIŠE

Parkirni sustav za Električne punionice

Parkirni sustav za električne punionice baziran je na Wigo 3DTC uređaju i MagSense senzorima koji su 3-osni senzori magnetskog polja.

VIDI VIŠE

MagSense parkirni sustav - detekcija parkiranja vozila

MagSense parkirni sustav – detekcija parkiranja vozila pouzdano otkriva prisutnost vozila na parkirnim mjestima te informacije kada parkirno mjesto ponovno postane dostupno.

VIDI VIŠE

NarrowBand parkirni senzor

Narrowband parking senzor (NBPS) je autonomni, bežični kompaktni senzor za praćenje zauzetosti parkirnih mjesta što omogućava gradovima lakše upravljanje izazovima parkiranja.

VIDI VIŠE

MagSense Web portal

Za sustavno praćenje parkirnih informacija MagSense web portal ne zahtijeva nikakav dodatni softver ni posebnu konfiguraciju. Putem senzorske mreže i upravljačkih kontrolera svi podaci sa parking infrastrukture prikupljaju se u cloud sustav gdje se dalje filtriraju te obrađuju za daljnje korisničke potrebe.

VIDI VIŠE

MagSense mobilna aplikacija

Aplikacija je namijenjena je za mobilne uređaje te omogućuje gradovima, općinama i tvrtkama da jednostavno pružaju vozačima parkirne informacije u realnom vremenu.

VIDI VIŠE

MagSense Parking Menadžment softwer

MagSense Parking Menadžment softwer je aplikacija razvijena od strane Mobilisis tvrtke temeljena na web internetskom pregledniku za upravljanje parkirnim sustavom u garažama ili bilo kojoj drugoj vrsti parkirališnih objekata.

VIDI VIŠE

MagSense LED displeji

MagSense ponuda LED informativnih displeja sastoji se od nekoliko verzija LED panela, kao što su LD3SegV2 (numerički 3- segmentni panel), LD4SegV2 (numerički 4 – segmentni panel) i LDArrow prikaz (kombinacija strelica i crvenog križa).

VIDI VIŠE