MagSense LED displeji

Opis proizvoda

MagSense ponuda LED informativnih displeja sastoji se od nekoliko verzija LED panela, ​​kao što su LD3SegV2 (numerički 3- segmentni panel), LD4SegV2 (numerički 4 – segmentni panel) i LDArrow prikaz (kombinacija strelica i crvenog križa).

LD3SegV2 i LD4SegV2 su LED displeji sa prikazom tri i četiri znamenke koji se mogu koristiti za prikaz informacije o broju dostupnih slobodnih parkirnih mjesta. Svaka znamenka tvorena je iz sedam segmenata, gdje svaki segment sadrži 5 LED dioda.

LED paneli na sebi imaju ugrađeni foto senzor za podešavanje intenziteta svjetla ovisno o ambijentalnoj rasvjeti, što rezultira štednjom operativne energije. Također, ako je u bilo kojem segmentu bilo koja LED dioda kratko spojen, ostatak segmenta dalje će neometano svijetliti. LED displeji podržavaju više vrsta komunikacijskog protokola poput RS232, RS485 ili CAN komunikacijskih kanala.

Displej omogućuje vizualizaciju raspoloživih parkirnih mjesta za samostalne instalacije za parkiranje. Displej je namijenjen za vanjsku i unutarnju upotrebu, što ukazuje na broj dostupnih parkirnih mjesta po parkiralištu, što olakšava vođenje vozača na raspoloživo parkirno mjesto.

LDArrow je LED displej sa mogućnošću prikazivanja zelenih strelica u osam smjera (sve horizontalne, okomite i 45 stupnjeva) i crvenog križa.

Ima ugrađeni foto senzor za podešavanje intenziteta svjetla zaslona, ​​ovisno o ambijentalnoj rasvjeti, što štedi energiju tijekom noći. Mogućnosti komunikacije su RS232, RS485 i CAN.

Glavne značajke:

  • LED informativni panel za vanjsku / unutarnju upotrebu
  • Automatsko regulirano osvjetljenje pomoću foto senzora
  • Komunikacijski protokoli RS232, RS485 ili CAN
  • Vrlo sjajne zelene SMD LED diode
  • Radni napon 9-35V DC

Prednosti

  • Omogućuje vizualizaciju informacije dostupnih parkirnih mjesta
  • Omogućuje jasno navigiranje vozača do slobodnih parkirališta
  • Štedi energiju uz automatsko podešavanje intenziteta jakosti svjetla
  • Razne komunikacijske mogućnosti

DOKUMENTI

Tehnička dokumentacija

Preuzmi

Osobna i kombi vozila

Easy

Easy+

Advanced

Mobileye advanced

Mobilni terminal WiTa

Teretna vozila

Easy Fuel

Advanced Fuel

Exstreme Logistic

Mobileye advanced

Mobilni terminal WiTa

Strojevi

Advanced Fuel

Professional

Mobilni terminal WiTa

Specialni proizvodi

Mobilni terminal WiTa

Mobileye easy

Mobileye advanced

Trailer easy

Trailer Cold

Mobilisis Custom