Karijera

Karijera u Mobilisisu

Naši zaposlenici su nositelji svih aktivnosti i glavni faktor konkurentske prednosti na sve zahtjevnijem i sve većem tržištu na kojem poslujemo.

Motivacija svakodnevnim poslovnim izazovima i ujedinjenje zaposlenika u naporu da se trajno ispune svi ciljevi kompanije, potrebe i očekivanja kupaca, poslovnih partnera i šire društvene zajednice, omogućava inovativnost te vrhunsku razinu kvalitete proizvoda i usluga.

Karijera u Mobilisisu, nudi sjajnu radnu okolinu te izvrsne mogućnosti za uspješnu budućnost kroz profesionalni i osobni razvoj u tvrtki.

Mobilisis ulaganje u znanje smatra investicijom u razvoj poslovanja koja se višestruko vraća. Tim smo obrazovanih i predanih profesionalaca koji svojim entuzijazmom, željom za kvalitetom i izvrsnošću doprinosimo rastu Mobilisisa sve ove godine.

Želite li biti dio našeg tima – Pošaljite nam svoj CV
Što nudimo?

Zaposlenje

Mobilisis ima trajno otvorena vrata onim pojedincima koji sebe smatraju ambicioznima i odgovornima, vrijednima i radišnima, predanim radnicima i otvorenima, željnima daljnjeg profesionalnog usavršavanja.

U Mobilisisu vas očekuje sigurno radno mjesto, ugodna i prijateljska radna atmosfera te zanimljivi radni zadaci. Naš tim već godinama niže uspjehe, koji su rezultat kontinuiranog ulaganja u profesionalni razvoj svih zaposlenika, kao i usavršavanja u dinamičnom poslovnom okruženju.

Otvorena radna mjesta


sli1

sli2

programer2